Friday, November 15, 2013

Jana a Jana

   Za poslednich par dnu nemame zadne velke novinky krome navstevy Jany a Jany. Janina sestrenice Jana z Cech je tu na par mesicu na navsteve a holky vyrazily na velky vylet po vychodnich Spojenych statech. Byli jsme moc radi, ze si naplanovaly u nas zastavku. Jana s Janou dorazily v pondeli 4. 11. po celodenni ceste autem. Byly dost unavene. Velka Jana byla vic unavena, protoze minulou noc mela nocni a v aute se ji moc dobre nespalo. My jsme si rekli, ze deti budou spat dve noci s nami a holky muzou spat u deti v pokojicku.
   Vubec nas nenapadlo to s detmi probrat predem. Obe deti byly nestastne a i pres to, ze kazdou noc k nam prijdou behem noci spat, chtely spat ve vlastnich postelich. Stevie z toho byl vice rozhozeny nez Hanicka a nakonec usnul az ve 22:30. Vzbudil se pak v 4 hodiny rano. Samozrejme byl cele utery unaveny and mrzuty.
   Naplanovali jsme maly vylet, abychom to tu trochu holkam ukazali. Nejdrive jsme se zastavili v parku Sycamore Shoals. Hanicka jim (velmi dramaticky) vysvetlila, ze tu meli velkou bitvu a jeden muz tu umrel.
 Jana a Stevie zvoni na zvon

 Je podzim a vsude je listi

Odpocivame

   Po navsteve v Sycamore Shoals jsme se zastavili na obed v restauraci Creekers a pak jsme jeli Janam ukazat nas budouci dum na ulici Estep Hollow. Od domu jsme pokracovali dal na severo-vychod na parkoviste u Apalacske stezky. Deti byly nevyspale a mrzute a tak jsme s po kratke prochazce vratili do auta a cekali az se holky vrati z jejich prochazky.

Pokus o rodinou fotku

Jana a Jana aspon maji hezkou fotku

   Cestou zpet do Elizabethtonu jsme se stavili u mista, kteremu se rika Modra Dira (Blue Hole). Videli jsme u cesty ceduli a chteli jsme zjistit, co to je. Nasli jsme na Google Earth fotky, ktere nam ukazali maly vodopad a maly prirodni bazen. Tady jsou nase fotky:







   Kdyz jsme se vratili domu, divali jsme se na Croodsovi a pozde do vecera jsme si povidali. Jana a Jana se pripravily na odjezd, protoze chtely vyrazit v sedm rano. Od nas jely do Washingtonu D.C.

No comments:

Post a Comment