Wednesday, September 25, 2013

Modra krabice

   Hura! Stehujme veci do modre krabice. Steve a Stevie naistalovali ovladac brzd jeste pred snidani. Po snidani jeli otestovat brzdy v privesu. Vse dobre fungovalo a tak nastal cas zacit stehovat veci do nasi modre krabice.

 Vse je pripraveno na stehovani.



 
Prvni vec do privesu - Stevuv stul na praci se drevem. 
 Par dalsich veci ....
 .... a vsechno ostatni z garaze
Garaz je prakticky prazdna.

   Steve stravil vetsinu dne v garazi. Byl hotov okole treti hodiny odpoledne. Pak mel trochu casu mi pomoct sebrat veci na odvoz na skladku.
Odpadky jsou nalozeny. Jsme pripraveni na posledni z mnoha cest na skladku. 
Jen nevim, jak jsme nastradali takovou kopu veci.

   Zatim, co Steve pracoval v garazi, prijely na navstevu Jana a Jana (Janina sestrenice z Cech). Holky si povidaly se mnou, kdyz jsem vyklizela veci z koupelny. Vyhazela jsem co se dalo a zustala mi jen mala krabice s toaletami. 
     Take jsme sbalila jednu krabici z kuchyne. Potrebuji si udelat krabici do kuchyne s nadobim, ktere budeme pouzivat v hotelu. Ostatni veci mohou zustat zabalene dokud nebudeme mit trvalejsi ubytovani.
    Kdyz se Steve vratil ze skladky, sli jsme na veceri do Gator's Dockside. Objednali jsme si velkou kopu kurecich kridelek a pivo (vodu pro deti). A kdyz jsme se vratili domu, Steve nasel energie na hru se Steviem a Hanickou.

No comments:

Post a Comment