Saturday, January 18, 2014

Modry prives je doma

   Minuly vikend jsme konecne stravili dva dny na domu, ktery budeme pronajimat. Ja jsem uklizela ve vnitr a Steve a Stevie likvidovali sklenik, ktery byl plny kramu a nevypadal hezky. Hanicka behala mezi nami, chvili se mnou ve vnitr, chvili venku s kluky. Take jsme si udelali seznam veci, ktere potrebujeme na opravy.
   Steve se take ucil jak nainstalovat kamna na drevo. V pondeli k nam prisel jeden chlapek udelat odhad na instalaci kamen. Vubec se nam nezamlouval a moc toho nevedel. Rekl, ze nam ve ctvrtek nebo v patek daji vedet, kolik to by to stalo, ale zatim se nam neozval. Je to jedno, protoze jsme se rozhodli, ze to Steve nainstaluje sam. A tak na tom zacal Steve delat.







   Nyni cekame az bude suchy den, kdy budeme moci udelat diru do strechy a nainstalovat komin. Doufame, ze to dodelame v pondeli. 
   Take jsem cekali na suchy den, kdy budeme moci privezt domu nas modry prives. Potrebujeme, aby travnata plocha vedle cesty byla sucha a tvrda, aby se tam Steve mohl s tim privesem otocit. V patek snezilo a v sobotu cely den mrzlo. Diky mrazu zustala puda tvrda a tak jsme vyrazili pro prives.

Prives je zapojeny a pripraveny na posledni cestu

Uz jsme doma

Prives je skoro prazdny

Mali pomocnici

   Prives uz je prazdny a vsechny veci jsou doma. Ted jeste musime prives vycistit a natrit podlahu. Pak ho dame na prodej.

No comments:

Post a Comment