Sunday, October 6, 2013

Divame se na domy a pozemky

Ctvrtek 3.10.2013
   Dnes jsme si uvarili snidani v hotelu. Bylo to hezke najist se doma po nekolik dnech, kdy jsme jedli po restauracich. Pochutnali jsme si. Zastavili jsme se v bance, abychom zaplatili najem. Nas byt je mezi Elizabethton a Johnson City. Je to maly komplex a majitele bydli ve vlastnim dome na stejnem pozemku. Bytove jednotky jsou dvoupatrove a sousedy mame pouze na strane. Nikdo neni nad nami ani pod nami. V nasi budove je 6 bytu a my jsme uprostred. Komplex je upraveny jako park a za budovou je obrovska louka. Majitele jsou velmi mili a my jsme vdecni, ze udelali vyjjimku a pronajmuli byt na 3 mesice.
   Kdyz jsme zaplatili za byt, sesli jsme se s Judy v prvnim dome, ktery jsme chteli videt. Bylo to v Hampton, asi 25 minut od naseho bytu. Pozemek se nam moc libil a majitel udelal velmi pekne opravy domu (dum byl puvodne ze 40. let). Pokud by to bylo levnejsi, byli bychom prestali hledat a koupili tento dum a pozemek. Zajimave bylo, ze dum pouziva pramenitou vodu. Pramen je asi 300 metru na kopci nad domem. Tlak vody je vytvoren zemskou pritazlivosti, neni tam zadna pumpa. Je dost vody pro tento dum a sousedni dum pouziva vodu ze stejneho pramene. Na pozemku je 1.000 vanocnich stromku, ktere budou dost velke na prodej asi za dva roky. Take byl na pozemku velmi stary hrbitov na malem kopecku nedaleko vanocnich stromku. Vypada to, ze ten hrbitov je nejmene 200 let stary. Je tam asi 12 placatych kamenu, ktere nemaji zadne napisy.
   Z tohoto mista jsme pokracovali do okresu Greene. Tento vylet nas zklamal. Bohuzel, jeden z tech domu, ktere se nam libil z fotografii nejvice po tom, ktery byl v Hampton. Byl to relativne novy dum a v dobe, kdy ho dali na prodej, byl ve velmi lepsi kondici. Ani jsme nesli dovnitr.
   Cestou domu jsme se stavili v samoobsluze a pak jsme sli spat v hotelu. Nemuzeme se dockat az se prestehujeme. Hotel se nam vubec nelibi.

No comments:

Post a Comment