Monday, October 14, 2013

Strihani vlasu

   Bylo prima se dnes probudit s vedomim, ze mame dohodu ohledne domu. Ted se muzeme zamerit na dalsi veci, ktere je potreba udelat. Ze vseho nejdrive kluci potrebovali jit k holici a take jsme potrebovali vyprat pradlo. Nejdrive jsme jeli do pradelny. Hanicka a ja jsme prali a Stevie a Steve jeli k holicce. Pani, ktera v pradelne pracovala jim doporucila holicku, ktera byla nedaleko. Holicka Debbie byla moc sikovna. Steviemu se libilo, ze mu do vlasu dala gel. Debbie byla moc mila a hezky si se Steviem povidala. Stevie se ji predstavil a potrasl ji rukou. Je to nas maly dzentlmen.
   Zastavili jsme se ve Walmartu, protoze jsme potrebovali raminka krabice na zorganizovani papiru. Kdyz jsme se vratili domu, uvarila jsem veceri a Steve si hral s detmi. Po veceri jsme si sli ven hrat. Stevie jezdil na kole.
   Cestou do mesta jsme videli stanek s ovocem a zeleninou, kde meli rajcata na zavarovani. Kdyz jsme jeli domu, zastavila jsem se tam a koupila jsem dve velke krabice nadhernych mistnich rajcat - 25 kg, 10 dolaru (v obchode rajcata stoji nejmene 4 dolary za kilo, takze jsme hezky usetrili). Zitra si zajedu do privesu pro hrnec na zavarovani a zavarime je.
   Steve mluvil s Bobem (majitel domu na Estep Hollow ulici) a dohodli jsme se, ze prijdeme zitra na navstevu. Oba domy jsou velmi hezky udrzovane, ale chceme si zkontrolovat, ze topeni topi, klimatizace funguje, voda tece, atd.
   Je fajn, ze se nyni muzeme venovat novym vecem - zalozeni domaciho obchodu, spojeni se s mistni skupinou rodin, ktere uci deti doma, hledani lekci tance pro Hanicku a gymnastiky pro Stevieho.






No comments:

Post a Comment