Monday, October 14, 2013

Velky den

   Je needle 13.10.2013. Prispali jsme si asi do 7 rano (deti si prispali). Deti prisli do loznice a chvili jsme si vsichni hrali. Rozhodli jsme se, ze se pojedeme podivat na farmu na prodej v Jonesborough. Nez jsme vyrazili, povidali jsme si na Skype s babickou v Cechach. Byla rada, ze videla deti na novem pocitaci. Na jejim novem pocitaci Skype funguje o hodne lepe. Ma se dobre a Katka ji rekla o tom, co delame.
   Po Skypu s babickou jsme jeli do Jonesborough. Kdyz jsme tam prijeli, videli jsme, ze vsude na pastvinach jsou velke kameny. Take bylo videt, ze mesto se roztahuje timto smerem. a rostouci predmesti bylo vsude okolo. Tak jsme se otocili a jeli jsme zpet podivat se do oblasti okolo silnice 19W nedaleko Elizabethtonu. U cesty jsme nasli znacku, ze byla na prodej mala farma. Zavolali jsme na to telefonni cislo a nechali vzkaz. Porad jsme trochu rozladeni, ze to nevyslo s temi domy na ulici Estep Hollow. Jeli jsme do samoobsluhy Ingles, abychim nakoupili jidlo, ktere si muzeme vzit s sebou, kdyz se jezdime divat na domy. I v McDonalds stoji objed 24 dolaru a vecere v restauracich stoji okolo 45 dolaru.
   Kdyz jsme byli na parkovisti pred samoobsluhou, Katka si vsimla, ze nam volal majitel (Bob) z domu na Estep Hollow. Zavolal jsem mu zpet a nabidl nam, ze prodaji oba domy a pozemek za 215.000,00 dolaru. Katka a ja jsme si o tom promluvili a rozhodli jsme se, ze domy koupime a zacneme se usazovat v Tennessee. Bob a ja jsme se dohodli po telefonu a slibili jsme si, ze prodej provedeme bez pravniku a vsech dalsich, kteri se snazi vydelat penize ze vseho, co lide delaji. Vypada to, ze jeste jsou na svete dobri lide a ze je nadeje pro lidskou rasu.
   Musime zjistit, co je potreba udelat, jak se majetek prevede a ktere dane se plati. Takze dnesni den zacal jako kazdy jiny den a skoncil fantasticky. Jsme nadseni, ze se muzeme usadit, mame plany, co s domem a na pozemku udelame a take nase budouci zamestnani. At to bude domaci obchod a nebo kariera nekde jinde, jsme radi, ze budeme moct zacinat znovu vydelavat.
   Kdyz jsme se vratili domu, Stevie, Hanicka a ja jsme pridelali slapky na Stevieho kolo a dnes poprve jel na kole bez malych kolecek. Jednou se bude moci podivat a znovu prozit tyto chvile na fotkach a videu.

 
 
Prvni pokus bez kolecek


A ted Stevie jede celych 150 metru

Tata ho trochu odstrcil a uz jede 
 
Rozjel se a pak zacal slapat 
  

 
 Ujel asi 150 metru
 
 

 Tata a mama se stridali v tlaceni kola zpet na kopec
 
 
 

No comments:

Post a Comment