Wednesday, October 9, 2013

Dva plne dny - divame se na domy a pozemky

Pondeli

   Meli jsme naplanovano sejit se s Judy v Kingsportu v pul devate rano, abychom se jeli podivat na domy a pozemky v Rogersville and Bulls Gap. Meli jsme seznam nekolika domu a take pozemky bez domu. Den zacal pozitivne. Divali jsme se na dum nedaleko hory Devil's Nose (Certuv Nos). Bylo to na dost prudkem kompci, ale majitele to meli moc hezky upravene. Vytvorili nekolik zahonku a sklenik. Dum byl moc hezky a mel dve nadherna kamna na drevo a krb. Na pozemku byly velke stromy. Ale nelibilo se nam, ze pozemky okolo byly pokryte popinavou rostlinou kudzu. Nevideli jsme zadne kudzu na tom pozemky, kde byl dum, ale asi da hondne prace udrzovat pozemek tak, aby na nem kudzu nerostlo.
   Divali jsme se na nekolik dalsich domu, ale zadny nebyl tak hezky jako ten prni. Pred nekolika lety jsme byli v Rogersville, kdyz jsme hledali pozemky. Tehdy se nam libilo, jak tu vypada krajina. Male kopce s pastvinami. Zastavili jsme se v centru Rogersville na obed a pak jsme jeli do Bulls Gap. V Bulls Gap jsme se jeli divat na pozemky bez domu.
   Kdyz jsme prijeli do Bulls Gap, byli jsme nadseni pozemkem na ulici Beech Grove. Bylo to 25 hektaru a moc pekny pozemek. Ale bohuzel cela jedna strana byla cela vykacena, nebyl tam jediny stromek, jen hlina. Na stejne ceste jsme videli ceduli, ze nekdo prodava 8.5 hektaru. Tento pozemek nebyl vykaceny, ale cena byla vysoka. Sesli jsme se s majitelem, ale bohuzel nemohl moc snizit cenu, protoze ma na pozemek vysokou hypoteku.
   Detem se libilo behat po loukach a zahradach na pozemcich, na ktere jsme se divali. Tady je par fotek z Bulls Gapu:





   Bylo asi 6 vecer, nez jsme videli vsechny pozemky, ktere jsme chteli a jeli jsme domu. Byli jsme asi hodinu od naseho bytu.  
   Videli jse vsechny domy a pozemky, ktere se nam zamlouvaly z puvodniho seznamu, ktery dala Judy dohromady. V podstate se nam nejvice libi ten, ktery jsme videli prvni, ale cena je moc vysoka. Budeme se divat na inzeraty na domy a pozemky, ktere prodavaji majitele sami. Domluvili jsme se, ze v 10 rano v utery se pojedeme podivat na 6.5 hektaru v Roan Mountain a nechali jsme vzkazy na nekolika telefonnich cislech.

Utery
 
   Po snidani jsme vyjeli do Roan Mountain podivat se na tech 6.5 hektaru. Nelibilo se nam to (dum a pozemek), ale stravili jsme tam trochu casu, protoze majitele si udelali cas nam to ukazat.  Po tomto pozemku jsme se vratili do Elizabethton a sli se podivat na pozemek, ktery mel 8 hektaru. Tento pozemek byl na kopci a mel fantasticky vyhled na Elizabethton a hory. Bylo to moc pekne a dole na kopci byl maly domek ve vyborne kondici. Majitel udelal cestu na vrch, vykacel prostor pro dum a zavedl na vrch elektrinu a vodu. Moc se nam libi tato oblast (okres Carter) a premyslime o tomto pozemku jako docasnem miste, kde muzeme bydlet a zacit domaci firmu nez najdeme permanentni domov.
   Take jsme se jeli podivat na pozemek v Hampton, ktery jsme nasli na internetu. Nelibil se nam, ale kdyz jsme odjizdeli, narazili jsme na cloveka, ktery vlastni dum vedle. Jako Steve byl policista z Floridy v duchudu. Chvili jsme s nim mluvili a pak jsme jeli zpet domu.
   Kdyz jsme se vratili domu, Stevie, Hanicka, Steve a David si hrali venku za domem. Ja jsem varila veceri. Po veceri jsme se divali na fim Croodsovi (The Croods). David koupil DVD, kdyz to nedavno vuyslo a prinesl ho s sebou. Uvazujeme, ze bychom zitra jeli do Rutledge.

 

No comments:

Post a Comment