Friday, October 25, 2013

Mali gymnasti

   Ve stredu 23.10.2013 jsme jeli do telocvicny v Johnson City. Domluvili jsme se, ze se tam sejdeme s Kelly, Alexem, Rachael, Zanderem and Evanem. Hanicka se ptala, jestli tam budou take nejake holky. Ve stejnou dobu prisla do telocvicny mamika s 6ti letou holcickou a 3 letym chlapce. Predstavily jsme se ji a pak jsme predstavily Hanicku a Samaru. Karen, maminka Samary, take uci doma a Samara je v prvni tride.
   Zatim, co si deti hraly, my (maminky) jsme se bavily o vytvoreni male skupiny. Protoze jsou nase deti jeste male, nechceme se ucastnit formalnich lekci, ale chtely bychom chodit spolecne na vylety. Rady bychom sly na vylet jednou za 14 dni. Domluvily jsme se, ze nas prvni vylet bude do parku Hora Bays v Kingsportu 30. rijna.
   Detem se v telocvicne moc libilo. Byli jsme tam 2 hodiny.
Hanicka s novymi kamarady Samarou a Nathanem

Stevie skace

Evan skace do kostek - Steve a Rachael mu pomahaji

Zander

Stevie na trampoline

Tata haze Hanicku do kostek

Hanicka leti

Pripravuje se na pristani

Samara

Rachael a Evan

Stevie byl pysny, ze sam vylezl nahoru, aby mohl skocit do kostek

Jeste jednou Stevie

   Po telocvicne jsme si dali k obedu chleba se sunkou a sli jsme si vyzvednout veci s privesu a postu.
   Ve 13:15 jsme meli sraz s jinou rodinou (take uci doma) v parku Sycamore Shoals v Elizabethtonu. Prijeli jsme tam pozde, protoze jsme museli upravit plachtu na privesu a to nas zdrzelo. Do parku jsme prijeli asi ve 2 hodiny. Stale tam byli a tak jsme si chvili povidali. Bohuzel nase deti byly tak unavene, ze jsme museli brzy odjet domu, aby si odpocinuly.
   Dnes jsme meli bajecny den. V te telocvicne se nam moc libilo. 
   Ve ctvrtek jsme zustali doma. Zajeli jsme do Walmartu, protoze jsme potrebovali police. Take jsme si koupili cepice, protoze se rychle ochlazuje.

No comments:

Post a Comment