Saturday, October 12, 2013

Prihoriva, prihoriva .... ale jeste nehori

   Dnesni den byl jako jizda na horske draze - nahoru, dolu, nahoru, dolu ... Rano jsme si napsali kratky seznam co udelame tuto sobotu (cely den bylo zatazeno, ale prijemne). Nas seznam byl:
1. podivat se na dum na Estep Hollow Road v casti Elizabethtonu, ktere se rika Stoney Creek
2. Steve musi zajit k holici
3. zajet do Clayton Homes, kteri prodavaji mobilni domy, abychom zjistili, kolik stoji
4. projet se po silnici 19W a podivat se po domech na prodej podel silnice
Zavolali jsme majitelum, kteri meli na prodej necele 3 hektary na Estep Hollow Road (s dvema domy) a domluvili jsme se, ze k nim prijedeme v 11:30.
   Tento starsi manzelsky par mel dva mobilni domy, ktere byly v absolutne perfektnim stavu, dve garaze a velkou garaz na parkovani cestovniho privesu. Pozemek byl nadherny. Meli nekolik tresni a jabloni, ktere nesou ovoce. Stevie a Hanicka si utrhli jablka ze stromu a moc jim chutnala. Moc se jim libilo behat po krasne, velke zahrade. Majitele chteli 229 tisic dolaru za pozemek a oba domy. Rekli jsme ji, ze si to promyslime a dame jim vedet, jak jsme se rozhodli.
   

Nemam jist jablka od lidi, ktere neznam!!!!

  
Ne, ne, ne! Nevemu si a neprinutis me si to jablko vzit!


No jo, ale kdo muze rict ne krasne male blondynce s modrymi kukadly?


Stevie hazi jabkla koni a kravam.
  
   Kdyz deti nakrmily dobytek, vratili jsme se do mesta a koupili jsme si obed we Wendy's. Zastavili jsme se v prodejne mobilnich domu Clayton, jedli jsme obed na parkovisti v aute a ja a Katka jsme mluvili o tom, jak se nam ty domy moc libily. Take jsme mluvili o tom, jak by se druhy dum dal hned pronajmout a meli bychom okamzity prijem. Rozhodli jsme se, ze se vratime a nabidneme 210 tisic. Zustalo by nam trochu penez na traktor, abychom mohli farmarit. Sesli jsme se s Bobem a Lindou a dali jim nasi nabidku. Byli ochotni slevit na 220 tisic, ale ne vic. Nas plan je koupit nas vysneny dum za maximalne 250 tisic. A presto, ze to je moc pekny pozemek a domy, neni to nase vysnene misto. Bylo by to perfektni misto na to, abychom se usadili v Tennessee. Mohli bychom tam zit a zacit domaci firmu nebo jit do prace. A az najdeme ten pravy domov, meli bychom dva domy na pronajem. Ale proste to nebylo ono.
   Oba jsme byli smutni, ze jsme se nemohli dohodnout na cene. A tak cestou domu jsme se divali na dalsi domy na prodej v teto krasne oblasti, abychom se obveselili. Byl jsem pysny, ze jsme se drzeli naseho planu, co se tyka kupovani domu. Je tu tak krasne, ze je velmi lehke se zamilovat do pozemku a domu a ani si clovek neuvedomi, ze plati vic, nez ma. 
   Kdyz jsme se vratili domu, divali jsme se na filk Croodsovi. Zasmali jsme se u toho a pak Katka dala deti spat. Zitra bude novy den ....

 



No comments:

Post a Comment