Sunday, October 6, 2013

Prvni vikend v novem byte

   Toto je denik ze soboty 5.10.2013 a nedele 6.10.2013. V sobotu jsme si prispali, vybalili nekolik veci a pak jeli zpet do hotelu Value Place se odhlasit. Sbalili jsme zbyvajici veci z hotelu a jeli jsme do skladu na Gray Station Road. Ze skladu jsme vyzvedli kola a nekolik krabic s vecmi do kuchyne a do koupelny. Take jsme dali plachtu na strechu privesu, protoze minuly mesic tam okenkem ve strese trochu zatekalo. Zastavili jsme se ve Walmartu a v samoobsluze Ingles pro potraviny a par veci do bytu. Pote jsme se vratili do bytu a vybalili par dalsich veci. Katka a ja jsme byli vzhuru az do jedne hodiny rano. Divali jsme se na internetu na pozemky a domy. Take jsme aktualizovali nas blog a druhy, ktery Katka vede v cestine. Udivuje me, jak Katka umi vest dva stejne blogy - jeden anglicky a druhy cesky pro nasi rodinu v zamori. Blog se mi moc libi, zejmena, ze to je pro nase deti. Budou se jednoho dne moct podivat a videt nas zivot nejen na fotkach, ale take si budou moct precist o jejich zivote a snad budou mit mile vzpominky. Stevie a Hanicko, pokud to ted ctete, milujeme Vas a vzdy Vas budeme mit radi. Doufame, ze se sem casto budete vracet, uvidite, jake jste dostali zaklady do zivota a ze nikdy nezapomenete odkud jste. S laskou, mama a tata.  


Mama a deti na zadni terase


Decka byla nadsena jejich nohami, ktere byly olepene mokrou travou po ranim behani na louce.


Nase holka do prirody vraci list zpet k jeho rodine.


Stevie se uci balancovat kolo bez slapek z kopce


Deti na kolech.


Steviemu balancovani jde velmi dobre, bude cas dat na kolo slapky.
  

   Nedele: Prispali jsme si a ja jsem si detmi hral v loznici zatim, co Katka uvarila snidani. Nemeli jsme zadne plany a tak Katka zacala organizovat kuchyn. Jeste jsme meli nekolik krabic na vybaleni a trochu jsme uklidili. Uz to to zacina vypadat jako domov. Hannicce se to tu uz vic libi, ale stale se ji styska po nasem starem domu a po jejich malych kamaradkach. Stevie je uplne v pohode.  Dnes se ucil balancovat kolo z kopce. Jezdil na nem na parkovisti a take na dlouhem (asi 150 m)  kopci za domem. Mel jednu spatnou nehodu, chvili plakal, ale byl v poradku. Mel spis ublizene pocity nez telo. Vcera vecer jsem ucil Stevieho merit pravitkem a rekl jsem mu, ze jedna stopa ma 12 palcu. Stevie to uz vedel a tak jsem se ho zeptal, kolik palcu je ve trech stopach. Stevie odpovedel: "Tati, to je jednoduche, 36." Pokracoval jsem v prirustcich po stopach az do 12ti stop a Stevie odpovedel na kazdou otazku spravne. To je neuveritelne, ze tohle umi v 5ti letech.


Stevie miluje behani v trave v Tennessee.


Hanicce se styskalo po strejdovi Davidovi a sli spolu na prochazku.

   Stryc David nam rano volal a rekl, ze za nami jede. Byl na navsteve u jeho kamaradky Joan v Lenoir v Severni Karoline. Dorazil akorat na veceri v 17:30. Deti byly moc rady, ze ho videly. Mluvili jsme take po telefonu s babickou a Sharon. Take jsme si pripravili veci na rano. Vyjizdime brzy a jedeme se podivat na domy a pozemky nedaleko Rogersville a Bulls Gap. Stale se modlime, aby nam Buh ukazal tu spravnou volbu pro nasi budoucnost.


No comments:

Post a Comment