Friday, October 11, 2013

Streda a ctvrtek

   Ve stredu 9.10. jsme se nedivali po domech, ale byl to den na zorganizovani veci. Rano jsme doma ukladali veci a ruzne papiry. Odpoledne jsme jeli na postu vyzvednout dopisy. Uz nam prisel prvni dopis preposlany z nasi stare adresy. Potom jsme jeli do skladiste vyzvednout nekolik veci z privesu. Hlavne jsme chteli vyndat zavarene sklenice, aby tam nezmrzly. Take jsme vyzvedli elektricky otvirak na konzervy a krabici s papiry, ktere budeme potrebovat na vyrizeni ridicaku, znacky na auto, atd. K tomu jsme vzali Stevovo zimni obleceni. Kdyz jsme odjizdeli ze skladu, videli jsme second-hand s deckym oblecenim. Koupila jsem Hanicce kalhoty a svetry.
   Cestou jsme vse vylozili v byte a vypravili se do pradelny. Steve a Stevie prali pradlo a Hanicka a ja jsme jely do Walmartu. Kdyz bylo vyprano, zastavili jsme se v samoobsluze pro par veci, ktere ve Walmartu nemaji (bezlepkovy chleb a kokosove mleko). Domu jsme dorazili po tme a sli jsme brzy spat.
   Ve ctvrtek 10.10. jsme se vratili k hledani domu. Nejdrive jsme se jeli podivat na dum na Sally Cove Creek ulici a pote jsme jeli okolo domu na Simerly Creek ulici, ktery se nam zatim nejvice libi. A pak jsme si vyjeli na maly vylet a hledali jsme znacky u domu na prodej.
   Nejdrive jsme jeli do Roan Mountain a k vjezdu do statniho parku Roan Mountain. Tam jsme se otocili a jeli po mistnich silnicich do Unicoi. Cestou jsme objevili krasnou vesnici Limestone Cove. Bylo tam nekolik domu na prodej, ale byly bud moc drahe a nebo se nam nelibili. V Unicoi jsme se obratili a jeli domu.
   Cestou jsme videli restauraci Ole Barn (Stara stodola). Meli napsano, ze v patek vecer tam hraje nejaky mistni zpevak. Rekli jsme si, ze tam v patek zajedeme na veceri.
   Cim vice se divame po teto casti Tennessee, tim se nam tu vic libi. Pocasi je nadherne. Od te doby, co jsme prijeli, prselo jednu noc a rano. A jinak je porad slunecno. Po ranu je prijemne chladno okolo 5-6 stupnu Celsia a odpoledne mame modrou oblohu a slunicko s teplotou okolo 17-18 stupnu. Libi se nam, ze nemusime pouzivat klimatizaci. Steve a ja tu spime jak zabiti. Je tu zkratka cerstvy vzduch.

No comments:

Post a Comment