Sunday, October 6, 2013

Nas (docasny) domov

   V patek jsme opet byli velmi zaneprazdneni. Zacali jsme pomalu a z hotelu jsme vyjeli az v 9:30. Ale v 10:30 jsme uz meli klice od bytu a zapojili jsme vodu, elektrinu a internet. Museli jsme jet do Comcastu vyzvednout si internetovy modem (nechteli jsme cekat nez nam ho poslou) a byli jsme prekvapeni, ze jejich kancelar byla hned vedle skladu, kde mame prives. Vyzvedli jsme si modem a pak jsme si sli vyzvednout par zakladnich veci z privesu (zejmena jsme potrebovali nase matrace).
 Takhle to vypadalo, kdyz jsme otevreli zadni dvere.  
Cekali jsme, ze vse na nas vypadne, ale ocividne jsme to dobre zabalili.
Prvni naklad veci do bytu.

   Kdyz jsme vylozili, sli jsme si hrat - to je na louce, na kterou vyjdeme ze zadnich dveri.
Steviemu se libilo behat na boso.
Dnes ubehl nekolik kilometru.
 Ta mala tecka v zadu je Stevie.
Hanicka je krasna ruzova jako mala kvetinka. 






   Po male prestavce jsme jeli zpet do hotelu a vyprali jsme nase pradlo a povleceni na postele. Po vyprani pradla jsme sbalili vetsinu nasich veci a vratili jsme se do privesu pro nasi matraci. Jeste jsme se neodhlasili z hotelu, protoze se nam nechtelo uklizet a nemeli jsme misto pro vsechny veci. Vratime se v sobotu vyzvednout zbytek veci. 
   Deti byly stastne, ze mely vlastni hracky. Kdyz jsme se vratili do bytu, moc hezky si hrali. Stevie zvlada zmeny velmi dobre. Je spokojeny a je rad, ze jsme vsichni pohromade. Obcas je to s nim trochu narocne, protoze mel na maly hotelovy pokoj moc energie a jen by skakal, behal a mluvil moc nahlas. Hanicce se styska po nekterych vecech, ktere jsme prodali nebo dali na charitu. Take se ji styska po jeji kamaradce Madisen. Doufame, ze kdyz uz ma vybalene hracky, ze bude spokojenejsi. 
    Steve a ja se spolecne modlime, abychom nasli nas budouci domov a pozemek. Kdyz si vyhledavame informace o pozemcich, premyslime o vsech vecich, co rodice chteji pro deti. Divame se na Google Earth prohlizme satelitni fotografie pozemku a okoli. Pak se jdeme podivat na pozemeka promluvime si se sousedy. Tale musime uvazovat o tom, jak si budeme moci zalozit domaci firmu, ktera bude fungovat v danem miste. To nejtezsi je si predstavit, jak to misto bude vypadat v budocnosti pro Stevieho a Hanicku. Vypada to, ze s pokrokem prichazi korupce a nase spolecnost mravne upada. Nase schopnosti ochranit deti jsou omezene a proto se modlime, aby nam Buh ukazal cestu.
   

No comments:

Post a Comment